Om oss

Balkongrutan Mälardalen AB har över 25 års erfarenhet av balkongbranschen. Vi tillverkar och monterar balkonginglasning och andra typer av inglasningar för exempelvis altan och uteplats.

Balkongrutan - trygg service i alla lägen

Varje jobb börjar med en individuell måttagning på plats hos kund för att ta fram lösningar som passar perfekt till fastigheten. Jobben har fastpris och monteras av våra kunniga och erfarna montörer.

Gäller det större arbeten för hela BRF:er eller större fastigheter gör vi en grundlig helhetsbedömning och tar fram en lösning som fungerar bra för samtliga bostäder. 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer

Miljö och kvalitet

Vi tar alltid ansvar för våra produkter från tillverkning till leverans och under hela deras livscykel. Vi har en produktgaranti på 5 år och en montagegaranti på 2 år för din trygghet.

Vi använder alltid härdat glas och våra produkter är givetvis CE-märkta.

Vi använder så miljövänliga produkter och metoder som möjligt i vårt arbete, återvinner allt metallskrot och lämnar eventuella rester till återvinningsstation.

Nöjda kunder i hela Sverige

Vi vet att vi gör ett bra jobb. Under åren har vi fått åtskilliga bevis på det. Exempelvis har vi blivit Dagens Industris Gasellföretag fyra år i rad och blivit framröstat som superföretag av Veckans Affärer. Utöver utmärkelser från media får vi även goda omdömen från våra kunder. På Reco ligger vårt snittbetyg idag på 4.3 av fem och många kunder säger att de gärna skulle rekommendera oss vidare till vänner och bekanta.

mysig balkong

 

Inglasning med omsorg om kunden - vi vill att du ska få det bästa!