Balkonginglasning Stockholm

Vill du ha en balkonginglasning i Stockholm som lever upp till höga kvalitetskrav och som dessutom är måttanpassad till just din balkong? Välkommen att anlita oss!

Bäst på balkonginglasning i Stockholm

Vi levererar skräddarsydda lösningar för inglasad balkong, altan, uterum med mera. Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi tar fram en passande modell och ger dig ett fast pris så att du vet exakt hur mycket din inglasning kommer att kosta.

Representerar ni en bostadsrättsförening är ni varmt välkomna att höra av er så tar vi en titt på en kostnadseffektiv lösning för inglasning av balkong till hela föreningen. Vi tar oss an både små och stora uppdrag.

Fördelar med inglasad balkong i Stockholm

Stockholm är, precis som de flesta andra städer, en stad med tät bebyggelse och en hel del trafik. Även om många fastigheter har balkong så är det inte alla boende som känner att de kan nyttja den till fullo. Med en bullrig och smutsig miljö blir balkongen mest en plats där man ställer ut saker som är i vägen och inte en plats för njutning. Låt oss hjälpa till att ändra på det!

utsikt från inglasad balkong i Stockholm

Vi vill att du ska få en trivsam balkong där du slipper smuts, damm och oväsen från miljön utanför. En inglasad balkong har ett flertal fördelar såsom att den skyddar mot buller, vägdamm och andra föroreningar. Den gör också att du kan använda balkongen under en större del av året då den håller värmen bättre samt skyddar mot vind och regn.

Mer förvaringsutrymme på din balkong

Genom att glasa in din balkong i Stockholm får du möjlighet till mer förvaringsutrymme. Stockholm är en trångbodd stad och varje kvadratcentimeter räknas. Genom att välja en balkonginglasning från oss så får du mer utrymme som kan användas året runt. Du kan lätt låta utemöblerna stå framme och saker du inte har plats för i lägenheten kan tryggt ställas i förvaringslådor eller på hyllor.

Inglasad balkong pris

Priset på en inglasad balkong från varierar utifrån ett flertal olika faktorer. Dels så avgör balkongens storlek och höjd hur mycket glas som behövs, vilket givetvis påverkar priset.

Därtill kommer faktorer som typ av glas, vilken infattning man väljer, antalet rutor, hur många rutor som ska vara öppningsbara med mera. Vi tar alltid fram en individuellt anpassad offert när vi ska utföra en balkonginglasning i Stockholm.

Är ni fler än ett hushåll som vill glasa in balkongen kan det vara värt att ta upp frågan med styrelsen i er bostadsrättsförening. Kan vi utföra montage av inglasning till ett flertal balkonger samtidigt så blir priset bättre eftersom vi kan minska antalet transporter.

Väljer ni oss som leverantör så får ni patenterade produkter med säkerhetsglas samt generösa garantier på både material och arbete. Välkommen att kontakta oss idag för att få offert.

 

Rätt val när du ska glasa in balkong i Stockholm!